A kettlebell sumo guggolás előnyei

A Kettlebell képzés először népszerűsödött a Szovjetunióban, amely számos edzője és katonai szakembere számára ezt a fajta edzést használja. Ez magában foglalja a fémgömb használatát fogantyúval. Kettlebells jönnek súlyok terjedő bárhol 4 £ több mint £ 100. Az egyik edzés, amit megpróbálhatsz ezekkel a súlyokkal használni, a kettlebell sumo guggolás.

Kettlebell Sumo Squats

A kettlebell sumo guggolás elvégzéséhez kezdje el a lábad szélesebb, mint a vállak. A lábujjaidat ki kell emelni a testedből, és kéznél kell tartani a kettlebellet két kézzel, a tenyeredekkel szemben a testeddel szemben. Tartsa a fejét, és kissé hajoljon előre, miközben leereszti testét, amíg a combjai párhuzamosak a talajjal. Tartsa egyenesen a hátát és a sarkát a földön a teljes edzés során, és tartsa lassú ütemét.

Izmok dolgoztak

A kettlebell-guggolák hasonló előnyökkel járnak más típusú guggolókhoz, mivel hasonló mozgást is magukban foglalnak. Ezek a guggászok segítenek javítani az alsó háta, a csípő és a lábak mobilitását és erejét. A kettlebell súlyok segítségével növelheti az izmok súlyát, hogy tovább növelje erejét, mint önmagában.

Egyéb előnyök

A csengőhangok jobban instabilak, mint a rendszeres súlyok, és lehetővé teszik a lendületet. Ha ezeket a súlyokat használja, akkor néha mélyebben aktiválhatja az izmokat, mivel nagyobb mozgástérrel rendelkezik, jegyzi meg egy cikket az EMS World weboldalán. Ez segíteni fog abban, hogy jobban felkészüljön a valódi világ helyzetére, amikor gyakran instabil súlyokat kell emelni.

szempontok

Csak azokat az embereket, akik tapasztalták a súlyok emelését, kettlebellok használatával próbálkozzanak, mivel a helytelen formában végzett gyakorlatok könnyen sérüléseket okozhatnak. Győződjön meg róla, hogy nem végzi el a gyakorlatot túl súlyos súlyokkal. Ha nem rendelkezik teljes mozgástartománygal, vagy nehézségei vannak egyensúlya vagy rugalmassága miatt, ne használjon kettlebellokat.