Costco sütőtök pite táplálkozás

Az évek során a sütőtök desszertek számos ünnepi asztalt koronáztak. Ha élvezetes életmódot vezet, egy előre elkészített sütőtök desszert vásárlása valós időtakarékos lehet. A Costco világszerte nagykereskedelmi kiskereskedelmi apparátus. A Costco saját árucikket kínál, beleértve a tököt pite és tököt pite sajttorta. Azonban meg kell vásárolnia egy tagságot, hogy vásároljon a Costco-nál.

Desszertként egy Costco sütőtök torta egy adagja magas kalóriát tartalmaz. Egy szelet egy szelet, amely egy tizenkettedik pite vagy 4,8 oz, tartalmaz 310 kalória, szerint egy szakértő. Egy darab Costco sütőtök torta sajttorta még több, 420 kalóriát tartalmaz. Ha napi 2 000 kalóriát fogyaszt a szokásos étrendben, akkor ezeknek a desszerteknek egy szelete 16-21 százaléka a napi kalóriáknak.

Bár tápláló étrendben van valami zsír, nem akar túl sokat kapni. A Costco sütőtök egy adagja 11 g teljes zsírt tartalmaz, 3,5 g telített zsírral és 65 mg koleszterinnel. A My Fitness Pal táplálkozási weboldala szerint a Costco tök pite sajttorta egy adagja 24 g teljes zsírt tartalmaz 14 g telített zsírral és 90 mg koleszterinnel. Túl sok telített zsír és koleszterin fogyasztása a táplálkozásodban növelheti az egészségügyi problémák kialakulásának kockázatát, például magas koleszterinszintet és szívbetegséget. Éppen ezért a legjobb, ha ezeket a magas zsírtartalmú desszerteket csak alkalmanként élvezheti.

A szénhidrátok a keményítők és a cukrok az ételben, és biztosítják a szervezetnek az energiát, amire szüksége van. A Costco sütőipari torta egy adagja 48 g szénhidrátot tartalmaz 30 g cukorral, és a Costco sütőipari pite sajtkenyér 47 g szénhidrátot tartalmaz 37 g cukorral. Az American Heart Association azt javasolja, hogy a nők legfeljebb a fele diszkrecionális kalóriáikat, vagy 100 kalóriát, a cukrotól és a férfiaktól naponta legfeljebb 150 kalóriát kapjanak a cukorból.

A szervezet nem képes önmagában a nátriumot előállítani, hanem a rendszeres étrenden keresztül. Az Orvostudományi Intézet azonban kijelenti, hogy nem kell sokat, legfeljebb 1500 mg és 2300 mg nátriumot naponta. A Costco sütőipari pite egy adagja 370 mg nátriumot és egy adag Costco tököt pite sajttorta 420 mg nátriumot tartalmaz. A túl sok nátrium fogyasztása következtében nagyobb valószínűséggel alakul ki magas vérnyomás és szívproblémák.

Kalória

Zsír és koleszterin

Szénhidrátok és cukor

Nátrium