Strandok újark közelében, új jersey

Newark, New Jersey, nem a szmog, a dohányzók és a szállítási rekeszekről szól. Míg a téglaváros – a téglaépületek túlnyomó többségére elnevezett – nem feltétlenül ugrat a nap és a szörfözés (a szennyezett Passaic-folyó és a Newark-öböl nem alkalmas a napozásra és az úszásra), számos új York nyilvános strandjai jobban megfelelnek a kikapcsolódásnak 30 mérföldes sugarú körön belül.

Staten Island strandjai

A könnyű forgalmi napokon kevesebb, mint 40 percig tart, hogy lerobja a Staten Island tengerpartjának 17 mérföldét, ahol a legközelebbi Newark-partok fekszenek az Alsó-New York-i, a Raritan és a Prince’s Bays mentén. A Cedar Grove Beach a Staten Island legkedveltebb titkai közé tartozik. A kicsi homokfolt egy őrzött, családias tengerpart, ahonnan a Manhattan-hídra nyílik kilátás, míg a Wolfe’s Pond keskeny, homokos tölgyfákkal szegélyezett homokszakasza. Aktív családok lóganak a South Beach-ben a festői kerékpáros nyomvonal, a sétány, az Ocean View halászati ​​kikötő és a csodálatos kilátás a Verrazano híd. Kiemelt bónuszként a Staten Island strandjai ingyenes parkolókkal rendelkeznek.

Coney-sziget

A Brooklyn legendás Coney Island kevesebb, mint 25 mérföldre van Newarktól, és közel három mérföldnyi óceáni strandot kínál. A jobb oldali sétány és az ingyenes strand egész évben nyitva áll, de az úszás csak akkor engedélyezett, amikor a mentők szolgálatában vannak – emléknap a munkásnapra 10: 00-6: 00 között. A családbarát szabályok nem engedik meg a dohányzást vagy az alkoholt a tengerparton, melyet takarókkal és esernyőkkel tele lehet a nyüzsgő nyári délutánokon. Miután egy napot a homokban töltött, megragad egy hot dog-t és a krumplit a Nathan’s Famous-ban, és pénteken nyáron sötétedésig tartani, hogy megnézze a tűzijátékot a tengerparton. Nehéz találni egy parkolóhelyet a csúcsszezon alatt, de a metró kiküszöbölheti a problémákat.

Brighton Beach

Brighton Beach lehet a Coney Island szomszédja, de míg Coney a karneváli légköréről ismert, a Brighton Beach kevésbé giccses és turisztikai jellegű. Az Emléknapot követően a helyi lakosok kitöltötik a partszakaszt sima fürdőruhákkal és flip-flopot viselő gyerekekkel. Menj a homok mentén a kastély keleti végéig, hogy kövessétek a kutya-túrázókat, miközben sétálnak a sétányon a Brighton 4. és Brighton 7. utcáján lévő óceánparti éttermek egy csoportjába. A Manhattan Beach is közel van, egy rövid sétányra, két játszótérre, grillezési helyekre és kisebb tömegekre, mint húgai. Ne feledje, hogy a nem dohányzó és alkoholmentes szabályok érvényesek, és az úszás tilos, kivéve, ha az óvodák vesznek részt a standokon.

A Bronx Riviéra

Mintegy 30 mérföldre Newarktól, az Orchard Beach – az egyetlen nyilvános strand a Bronxban – “New York-i Riviéra” néven ismert. A Pelham Bay Parkban elterülő 115 hektáros strand a Long Island Sound mentén terül el. Az óvóhelyek ősszel vesznek úszókat a csúcsidőszak alatt, de sokkal többet, mint úszást kínálnak a fehér homokos strandon. Keressen fel barátait röplabdázásra vagy kézilabdázásra, grillezze a két piknikterület egyikén, vagy fogadja el magát az ízletes tengerparti ételeket a kanyargós tolóajtóknak. A parkolás díjmentesen vehető igénybe.