A papaya enzim tisztítja a rendszert?

A papaya enzim, amelyet papainnak is neveznek, olyan táplálékkiegészítő, amelyről sokféle dologról van szó, amely segít csökkenteni a súlyt a rendszer tisztításakor. Míg a papaya enzimnek biztosan van egy funkciója és hasznossága az embereknek, ez nem méregtelenítő szer, és nem tud “tisztítani téged”.

A nagyközönség rosszul ismeri az enzimeket, ami számos mítosz és tévképzetet eredményez a táplálékkiegészítők potenciáljával kapcsolatban. Miközben az Ön sejtjei és rendszerei az enzimekre támaszkodnak, hogy szabályozhassák és felgyorsítsák a kémiai reakciókat, amelyeket a szervezetnek le kell futtatnia, magának kell termelnie ezeket az enzimeket – szinte kivétel nélkül a kiegészítő enzimek semmit sem tesznek, bár a legtöbb nem bánt ​​téged.

A papain vagy a papaya enzim proteolitikus. Ez azt jelenti, hogy lebontja a fehérjét, ezért olyan összetett összetevője a marinadáknak – mint a mártás komponensének, segít a hús finomabbá tételében. Az enzimek egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy nagyon reakció specifikusak, magyarázza a Drs. Reginald Garrett és Charles Grisham könyvében “Biochemistry”, azaz enzimeket, amelyek megemésztik a fehérjét, nem képesek megemészteni a nem fehérjéket, vagy részt vehetnek más kémiai reakciókban.

Különböző emberek különböző dolgokat jelentenek, amikor a rendszer tisztításáról beszélnek, de függetlenül attól, hogy mit próbálnak elérni a papaya enzimmel, nem méregtelenítheti vagy segíthet megszabadulni olyan dolgoktól, amelyeket nem szeretne a rendszerében. Például a nagyon savas gyomor reagál a papainnal és elpusztítja, mivel az enzimek nagyon savérzékenyek, kivéve, ha savas környezetben dolgoznak, magyarázzák a Drs-t. Mary Cambell és Shawn Farrell könyvében “Biochemistry”.

Csak egy módja van arra, hogy tisztítsa ki a rendszert papayával, és ez nem a papainzenzim terméke. Mint sok gyümölcs, a papaya tele van szálas és vízzel, mindkettő gyors emésztési funkciót biztosít. Ha túl sok papát eszel – éppúgy, mintha túl sok szilvát vagy aszalt szilvát eszel – akkor tapasztalhatsz egy “tiszta” rendszert a bélmozgások formájában, ami esetleg nem vagy hatással az utána.

enzimek

Papain

“A rendszer kiürítése”

Ellentmondás