A kickboxingról

A kickboxing (különösen a Cardio Kickboxing) egy aerob testmozgás, amely erősíti és kondicionálja testét. Ez egy olyan harcművészeti sport, amely segít abban, hogy illeszkedjen és egészségügyi előnyökkel járjon, például csökkentse a testzsírt, növelje a rugalmasságot és erősítse a szívet. A kickboxing javítja az egyensúlyt és növeli a test erejét. A sérülések kockázatának minimalizálása és az edzés eredményeinek maximalizálása érdekében el kell kezdeni a felmelegedést, és meg kell tanulni az alapkészségeket és mozgásokat az oktatótól.

Bemelegít

A kickboxing munkamenet megkezdéséhez egy rövid felmelegedés segíti a test nyújtását, és készen áll a fejedre is. A kickboxing bemelegítésnek tartalmaznia kell könnyű gyakorlatokat, hogy jobban koncentrálhasson arra, hogy felkészüljön az ülésedre. Hasznos lesz az oktató, amely segít motivált és szellemileg felkészülni a sportra, amely magában foglalja az intenzitást, a precizitást és a biztonságos testmozgást. Töltsön 8-10 percet a melegedéseden.

Erő

A kickboxing lehetővé teszi, hogy felépíthessük magunkat és javítsuk az egyensúlyt. Segít megerősíteni a vállát, a karját és az abszolut. Az alsó tested hasznára válik ez a gyakorlat, amely a combjaidat tonizálja és feszesíti a hátsó végét. A kickboxing erősebb izmokat épít fel egész testében. A karjaival végzett precízség, amikor ütést és lábaidat ütés közben növeli a rugalmasságot.

cardio

Kickboxing megkapja a szívet a szivattyúzás, és az izmok dolgoznak, ahogy rúg, és puncs az utat egy edzés. A Mississippi Egyetemen végzett tanulmány megméri a kickboxing fizikai egészségügyi előnyeit, és megállapította, hogy javítja a fitnesz szintjét és a szív egészségét. A lyukasztás és a rúgás segít csökkenteni a stresszt a hozzáadott szív egészséghez.

Éget a kalóriát

A kickboxing segítségével kalóriát égethet 350-450 kalóriára óránként. A felső és alsó test mozgatása a kickboxozás során segít több kalóriát égetni. A kickboxing magas aktivitási szintje lehetővé teszi a szervezet számára, hogy zsírégetésként energiát használjon egy nagy zsírégető edzéshez.

sérülések

Amikor először elkezdi a kickboxing-ot, új mozdulatokkal kerülnek bemutatásra, és különböző izmokat használhatnak a többi edzésből. Lehetséges, hogy kardiális vagy izomkárosodást okozhat. A Pennsylvaniai East Stroudsburg Egyetem kutatói végzettek egy kutatást a kanyarok osztályainak sérüléseinek értékelésére. Felismerték, hogy az osztály tagjainak 15 százaléka és a tanárok 31 százaléka sérült meg. A testrészek, amelyeknél a legnagyobb sérülés veszélye áll fenn, térd, boka, hát, csípő vagy váll.