Balett táncosok számára

Csak azért, mert nem vagy balerina, nem azt jelenti, hogy nem tudsz nyújtani és erősíteni az izmokat, mint egy. Még ha nem is a Carnegie Hall a jövőben, néhány hagyományos balett-gyakorlatot ad hozzá a szokásához, segíthet az egyensúly javításában és a karok, a lábak és a magzat hangosításában. Nem szükséges, hogy egy bárban vagy táncstúdióval végezzenek balettes mozdulatokat.

Híd

Feküdj egy jóga matracra, térddel hajlott és lábad lapos. Engedje el az abszolút úgy, hogy az alsó hasát a gerincére irányítja. Tartsa karját az oldalad és a tenyér a padlón.

Alsó testtónus

Húzza ki a jobb lábát, miközben a térdét összepréselve tartja. Helyezze a jobb lábujját.

Felső-test toner

Emelje fel a csípőjét olyan magasra, amennyit csak tud, miközben a térdét összepréselve és a kezét a padlón tartja.

Hajtsa vissza a csípőjét, de hagyja abba, mielőtt megérintené a padlót.

Ismételje meg a gyakorlatot 30-szor mindegyik lábon. További kihívás esetén emelje fel a padló alsó lábának sarkait, egyensúlyozva a lábujjakon.

Tartsa a szék hátulját egy kézzel. Pihentesse a másik kezét a csípőjén. Álljon lábaddal kissé szélesebbre, mint a csípőszélesség távolsága, és a lábujjai kiderültek.

Hajlítsa meg a térdét, hogy a feneked lecsúszott egy ülő helyzetbe, mintha egy szék szék fölött lebegne.

Impulzus, ha lecsökkented a buttet egy centiméterre és egy centiméterre. Menjen lassan 15 másodpercig, majd sekélyebb, gyorsabb impulzusokat adjon 30 másodpercig.

Emelje fel sarkát és egyensúlyát lábujjain és lábainál. Ismételje meg a 3. lépést.

Emelje fel csak a lábujjaidat egy újabb kihívásért. Ismételje meg a 3. lépést még egyszer.

Üljön egy jóga matracra, és nyújtsa ki a lábad előtted. Pihentesse a kezét a csípő mögé, és mutassa az ujjait kifelé, távol a testétől. Engedje el a magját úgy, hogy az alsó abszolút a gerinc felé húzza.

Emelje fel a csípőjét a padlóról, nyújtva a könyökét. Tartsa meg a nyakában a hosszúságot.

Hajlítsa meg a könyökét, hogy csökkenti csípőjét, nyitva tartva a mellkasát. Ne engedje, hogy a bordái összecsukódjanak befelé.

Emelje fel és csökkenti a csípőjét akár 30-szor a hajlítással és a könyökegyengetéssel, miközben az abszolút tartja.