Testmozgás a felső hasa zsír

A felső hasi zsír elvesztése kihívást jelenthet a legigényesebb sportolók számára is, de könnyebb elveszteni, mint gondolná. A diéta és a testsúlycsökkenés kombinációja, hogy mindenhol lefogy, az egyetlen módja annak, hogy csökkentsük a közepes pontosságú csökkentést, nem létezik. És míg a hiúság sok kanapéra vezet, hogy letegye a tévékészüléket, és az edzőterembe induljon, elsőbbséget kell élveznie a tartalék gumiabroncs alatt rejlő halálos zsigeri zsírok megszabadulása előtt. Belső szerveket tartalmaz, ami gyulladást okoz, amely hozzájárul a szívbetegséghez, a 2-es típusú cukorbetegséghez és a vastagbélrákhoz.

Az aerob testmozgás elolvasztja a zsírt, és a testgyakorlás az izmokat fejti ki. Először le kell fogyni, mielőtt látni fogja az ab izmokat. Kerékpárral, kocogással, gyors séta vagy úszni. A súlycsökkenés kulcsa, beleértve a felső hastestet is, rendszeresen a célzott szívizomzónában, az úgynevezett zsírégető zónában történik.

A maximális pulzusszám meghatározása – az MHR – az egyik legjobb módja az edzéseknek a legjobb eredmény elérésére. A cél pulzus zónák százalékban kifejezve, amelyet a kor maximális pulzusszámától számítanak ki, így Ön vagy az edzője testreszabhatja az edzést a fogyás miatt. Találd meg a becsült MHR-t, ha elveszi az életkort 220-ról, ha férfi vagy, 226 éves korától vonja le a nőt. Például egy 45 éves férfi becsült MHR értéke 175 ütés / perc, vagy bpm.

A zsírégetést akkor fogja fel, amikor a MHR 65 százaléka és 75 százaléka gyakorolja. A 45 éves férfi számára ez azt jelenti, hogy a pulzusszámát 114 bpm és 131 bpm között kell tartani a teljes súlycsökkenésért, beleértve a felső hasi zsírt is. Miután a zsírégető zónádban tartózkodik, legalább 12 percig maradjon ott, hogy gyorsabban zsírt égessen.

A gyors metabolizmust gyorsabban égetik fel, mint egy lassú. Fokozza a felső hasa súlycsökkenési eredményeit olyan ellenállóképző programmal, amely a sovány izmokat épít. A karcsú izmok kalóriát égetnek akkor is, ha nyugalomban vagyunk, ami segít fenntartani a súlycsökkenést az aerob erőfeszítései révén. Pennsylvania Állami Egyetem szerint egy alaprezisztencia-képzési program, amely segít a zsírok zsírégetésében másnap végrehajtani, magában kell foglalnia a próbapadokat, a lehúzódásokat, a katonai préseket és a guggolásokat, amelyek fokozatosan növelik a súlyt.

Finomított cukrok és szénhidrátok csomagolják a fontokat, ahol nem akarják, hogy menjenek. A komplex szénhidrátok, mint például a friss gyümölcsök, zöldségek és a teljes kiőrlésű édesek, kielégítik a stressz hormon kortizol kiegyensúlyozottságát. A magas glikémiás ételek okozta hirtelen tüskék a vércukorszintben, beleértve a feldolgozott Franken ételeket, amelyek cukorral és mesterséges összetevökkel vannak töltve, felszabadítják a kortizolt és csomagolják a fontokat. Tehát a rendszeres aerob testmozgás és az ellenálló képzés mellett győződjön meg róla, hogy jó döntést hoz az ételeivel.

Legyen szabad a Roll of Cardio

Mérje meg a max

Menj a zónába

Szivattyúzza fel

Bontsd ki a Junk-et