A kickball különböző változatai

A kickball egy szórakoztató játszótér, edzőterem vagy felnőtt tevékenység, amely hasonlóan játszik a baseballhoz. Addd meg a sportos cipődet, és találd meg néhány barátodat, hogy ne többet csinálj, mint rúgni egy gumi labdát veled. A kickball egyszerűsített szabályai számos kreatív változatra nyílnak. Az egyik vagy másik út, miután Ön és barátai elkezdtek játszani ezeket a változatokat, akkor akadnak hozzá.

Mat Ball

A mat labdában négy nagy padlószőnyeg helyettesíti a hagyományos basszusokat, amelyeket a kickballban használ. A rúgó csapat párban versenyez. Egy játékos rúgja a labdát, és mindkét játékos együtt fut a szőnyegen. Mindkettő biztonságos, amíg egy szőnyegen állsz – a szőnyegen maradhatsz, ameddig csak akarsz. A szőnyeget tetszés szerint hagyhatja el – még mielőtt a labdát felállítaná – de ha egyszer elhagyja a szőnyeget, akkor a következő szőnyegre kell futnia. Nincsenek erőforrások a bázisoknál. A felvétel készítéséhez a védekező csapatnak el kell érnie egy repülős labdát, meg kell jelölnie a futót a labdával, vagy el kell dobnia a futót.

Activity Kickball

Ez a kickball változat arra kényszeríti a kickert, hogy minden bázisra kijelölt tevékenységet végezzen. Például, ha te vagy a kicker, rúgod a labdát, és elindulsz az első bázisra, ahol 10 ugródeszkát csinálsz. Ezután a második bázisra indulsz, és 10-szer ugrálsz egy kosárlabdát. Ezután a harmadik bázisra kerül, ahol egy egyszerű puzzle megoldására kerül sor, mielőtt hazatért volna a pontszámért. A védekező csapatnak meg kell tennie a rúgott labdát, és el kell dobnia az első baseman-nak, aki ugyanazt a tevékenységet végzi. Ezután dobja a labdát a második helyre, ahol a második baseman végzi tevékenységét. A golyónak ugyanolyan módon kell megynie a bázisok köré, és meg kell vernie a futó otthont a felvételhez.

Crazy Kickball

A normális kickballban az első bázis, a második bázis, a harmadik bázis, majd a haza indul. Az őrült kickballban az első bázisra indulsz, majd a harmadik bázisra, majd a második bázisra, majd otthonra. Az őrült kickball mindkét oldalán hat kimenet nyer, és minden kijátszott pálya számít. A bázisok közötti nagyobb távolság miatt a csapatok egyidejűleg legfeljebb öt játékosra tehetnek szert.

Egy bázis

Ez a kickball változat csak egy alapot vagy szőnyeget tartalmaz, ahol a második bázis jellemzően ül. Ha te vagy a kicker, akkor el kell mennie az alapra és vissza, hogy pontot szerezzen. Kiválaszthatja, hogy várakozik az alapon, ha nem gondolja, hogy biztonságban tudja otthon készíteni, de a következő rúgott labdán kell futnia.