A legegyszerűbb módja annak, hogy megszabaduljon a szerelmi fogantyúktól

Szerelem fogantyú formájában, amikor a zsír felhalmozódik a hasán. A legegyszerűbb módja annak, hogy megszabaduljon a szerelmi fogantyúktól, hogy kis változásokat hajtson végre napi rutinjában a fogyás elősegítése érdekében. Növelje étrendi szokásait, részt vegyen a kardio gyakorlatokon és izomépítsen erõs edzéssel.

Kardio gyakorlása napi rendszerességgel. A kardio testmozgás kalóriát és zsírt éget a mozgáson keresztül. Kezdje mindössze néhány percet naponta, és naponta 30-45 percet dolgozzon. Próbáld meg futni a kutyáddal, teniszezni a barátaiddal, tenisz aerobik órát vagy úszni.

Vegyen részt az edzés edzésében hetente három-négy napig. Az ACE Fitness azt mondja, hogy a programnak tartalmaznia kell gyakorlatokat karjaidnak, lábaknak, törzsnek, hátnak, mellkasnak és vállaknak. Képesnek kell lennie arra, hogy két vagy három, nyolc-tizenkettedik reprodukciót hajtson végre minden kiválasztott gyakorlatra.

Egyebet enni több gyümölcsöt és zöldséget a falatokhoz és az ételekhez. A Súgó szerint ezek az ételek több vitamint, ásványi anyagot, antioxidánsokat és rostokat tartalmaznak túl kalóriák nélkül.

Válassza ki a fehérje, a tej és a szénhidrátok egészséges változatait naponta a zsír- és kalóriabevitel csökkentése érdekében. Válasszon fehérjét, amely halból, bőr nélküli baromfiból, szójából, savóból, dióféléből és babból származik. Egészséges szénhidrátok megtalálhatók a teljes kiőrlésű termékekben. Válasszon alacsony zsírtartalmú, zsírmentes vagy tejszínes tejtermékeket.

Korlátozza az “egészségtelen” adalékanyagok napi bevitelét. Ezek közé tartoznak a transzzsír, a telített zsír, a nátrium és a cukor. Az élelmiszer-csomagolás tápértékjelölése megmondja, hogy van-e hozzáadott zsír, só vagy cukor.