Kalóriák egy zöld almában

Egy 3,5 oz. Zöld bőr alma 52 kalóriát tartalmaz. A 3,5-oz. Az almának 48 kalóriája van, ha az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma szerint enni a bőr nélkül.

Hatások

A zöld bőr alma kalóriatartalma 10 százalékkal emelkedik, ha a magot és a szárat is eszik. Gyümölcsök és zöldségek cseppfolyósítására vagy püréjére használják a gyümölcsök minden részét, így egy zöld alma a bőrrel együtt – a maggal és a szárral együtt – növelheti a kalóriák számát 52-ről 57-re.

Jelentőség

Uncia uncia, étkezési friss zöld almát helyett szárított alma segíthet szabályozni a kalória bevitel. Ennek az az oka, hogy az alma olyan vizet tartalmaz, amely gyorsabban kitölti Önt, és több rostot tartalmaz, ami hosszabb ideig érzi magát. Néhány táplálkozási tulajdonság, beleértve a rostot, elveszik a szárítási folyamat során.

szempontok

A 3,5 hüvelykes alma kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a szárított egyenértéket, mondja a The Diet Detective, a Seattle Times-i szindikált újságírója. A szárítási folyamat növeli a cukor koncentrációját, és a gyártó általában cukrot ad a szárított alma termékhez, növelve a kalóriát unciánként.