Kacsintó ötleteket az alacsony szénhidráttartalmú diétákban

Nem kell tagadnod magad ropogós sült csirke, hal vagy sertés szelet egy alacsony szénhidrát tervet. A hagyományos pásztázó összetevők, például a liszt és a kenyérmorzsák magas szénhidráttartalmúak, de olyan alternatívákat talál, amelyek megfelelnek az alacsony szénhidráttartalmú táplálkozási tervnek. Az íze és a textúrája nem feltétlenül egyezik a hagyományos kenyérsüteményekkel, de a szeszélyes összetevők használatával kaphat egy kis siklást. Ezekhez az alacsony szénhidráttartalmú alternatívákhoz a mártott tárgyat mártsa be a tojásba első. A tojás, amely csak a szénhidrát nyomán van, “ragasztóként” működik a “morzsa”, a “net” szénhidráthoz viszonyítva.

A sertéshús egyenlő nem karcolás kenyérrel

Vegyél egy zsák sima disznóhéjat, hogy alacsony szénhidráttartalmú “kenyeret” csirke vagy hal, cukkini csíkok vagy gombák készítéséhez. A sertéshéjnak nincsenek szénhidrátok – egyszerűen sertéshúsból készült csíkok sült szalonnában. Összetesszük őket, és adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot – amely mindössze 0,2 gramm szénhidrát evőkanálonként -, valamint fűszereket, például granulált fokhagymát, szárított kakukkfűlevet, cayenne borsot, fekete borsot és paprikát. A fűszernövények evőkanálnyi evőkanálnyi szénhidrátot csak nyomnak le, majd tegyék be a kenyérbe a tésztát a megvert tehenekbe, hagyják, hogy a felesleges csepegés, majd mártsák be a sertéshéjhéj keverékébe. Sauté olívaolajban vagy kókuszolajban magas hő hatására. A sertéshéj morzsákban bevonva is mélyen sütjük a tárgyakat, Ezeknek a morzsáknak a szerkezete hasonlít a rozsdás japán morzsákhoz, mint a panko, de van egy külön sertéshús, amelyet nem mindenki szereti.

A mandulás étkezés alacsony a szénhidrátban

A mandula étkezés egy másik alacsony szénhidrát-alternatíva a rendszeres búzaliszt vagy kenyérmorzsák alternatívájaként. A 1/2-csésze adag 6 gramm nettó szénhidrátot tartalmaz, de minden rántott terméknek csak a töltött grammja lesz része. Ezt hasonlítsa össze 36 gramm / 1/2 csésze kenyérmorzsával vagy teljes kiőrlésű liszttel. A fehér lisztnek még több szénhidrátja van – 46 gramm / 1/2 csésze. Vásároljon almondos ételeket a legtöbb élelmiszerboltban, vagy csiszoljon fehérített mandulákat egy élelmiszer-feldolgozóban, hogy elkészíthesse a sajátját. Vigyázzon, hogy ne túljusson, vagy mandulavajra forduljon. Adjon hozzá egy kis sót a mandula étkezéshez, amelyet a kenyéreléshez használ. Dörzsöljük a tojást, és hagyjuk, hogy a felesleges csepegés leessen. Ezután dobja be a mandula étkezésbe, amíg a morzsa nem tapad. Forró olajban főzzük vagy tegyük egy sütőlapra, spritz étolajjal és sütjük forró sütőben.

Parmezán sajt “Breading”

A parmezán sajttal egyedül csirkehéjakat vagy halfilmet képeznek. Egyszerűen öntsük a tételt a tojásba, majd tekerjük az aprított sajtba. Győződjön meg róla, hogy ehhez használsz aprított sajtot – ne használj porított, rázó parmezánt, mert nem ragaszkodik hozzá, vagy el nem olvad. Helyezzük a darabokat egy nagyon forró serpenyőbe – egy öntöttvas edényt gyakran leginkább bevonjuk vaj vagy olajjal. Használj vékony szelet halat vagy csirkét, hogy gyorsan főzzenek. A tilápia, a fekete tőkehal, a szeder vagy a harcsa jó halválasztás. Mindegyik oldalon csak egy-két percig főzzük, hogy a ropogós külsőt a sajt égetése nélkül hozzuk létre. Egy másik ízméret hozzáadásához szeleteljük az aprított parmezánt aszalt olasz fűszerekkel vagy chili porral, amelyek mindegyike nem tartalmaz figyelemre méltó szénhidrátot.

Kókuszos liszt bevonat

A sült zöldségekhez – különösen a hagyma gyűrűkhöz – tésztát hozzon létre a kókuszliszt használatával – 3 gramm nettó szénhidrátként 2 evőkanálnyi adagonként – a magas szénhidrátliszt helyett. Keverjük össze a kókuszlisztet grillezett parmezán sajttal, fokhagymapor, szárított petrezselyem pehely és cayenne borssal, 1/2 hüvelykes gyűrűpaprikát vagy más zöldségek hasonló csíkjait rántott tojásban. Rázza le a felesleget, majd öntsön a kókuszliszt-keverékbe. Süssünk azonnal forró olajban, mivel a bevonat finom és hajlamos leesni, ha a növény túl hosszú vagy az olaj túl hideg. Amikor a bevonat aranybarna színűvé válik, a darabokat egy papírtörölközőre öntse és szolgálja.