Nem a zabpehelyet és a banán tejfürdéseket segít Önnek fogyni?

Úgy tűnik, nem léphet be egy szupermarketbe ezekben a napokban, anélkül, hogy “súlycsökkentő rázkódást” észlelne a polcokon. Ezeket a drága bájitalokat nem kell költeni a készpénzt. Ehelyett fej a gabonafélékhez és járatokat készítsen. Itt megtalálja az egészséges banán-zabliszt-pirítós összetevőket. Feltéve, hogy vízzel vagy alacsony zsírtartalmú tejtermékkel és nem fagylaltal készítsük, ez a rázás minden kereskedelmi keveréket legyőzhet, mindaddig, amíg bizonyos előírásokat figyelembe vesz.

Rost

A rost, amely egy banán zablisztrázással mind a banánból, mind a zabpehelyből származik, elengedhetetlen a fogyás szempontjából. A szál időt vesz igénybe, hogy a tested lebomuljon, ami segít a teljesség fenntartásában. Dr. Susan Perryman, regisztrált dietetikus, azt írja, hogy a legjobb minőségű rost a természetes állapotból származó ételekből származik, ezért a “régimódi” hengerelt zab és friss banán keverékét helyettesítse, mint azonnali zabát vagy banánpürét.

Hidratáció és testsúlycsökkenés

Egy másik módja annak, hogy a zabpehely és a banán szeletek segítenek a fogyásban segíteni a hidratált állapotban. Andrea Wenger Hess, a Maryland Egyetem Orvosi Központja táplálkozási szakértője beszámol arról, hogy ha kiszáradt, a vesék kompenzálják a víz súlyának megtartásával, és ez a skálán jelenik meg. A víz is segít a gyomrának kibővítésében, hozzájárulva a teljesség érzéséhez. Egy egyszerű módja annak, hogy extra vizet adjon a zabpehely banán milkshake-nek, hogy néhány jégkockát dobjon el, ami segít az ital kellemes hőmérsékletének megfagyasztásában.

Egyéb hasznos összetevők

Bár a banán és a zabpehely jó testsúlycsökkenés, más összetevők is segíthetnek. Ha alacsony zsírtartalmú vagy zsírmentes tejtermékeket készít, akkor fehérjét ad hozzá. A rostokhoz hasonlóan a fehérje segít abban, hogy teljes mértékben érzed magad, mivel a szervezeted időt vesz igénybe a feldolgozáshoz. A tej a kalciumot is biztosítja, és a tudósok még nem értik, miért, tudják, hogy az alacsony kalciumfogyasztás a súlygyarapodás fokozott kockázatához kapcsolódik.

szempontok

Bár a banán zabpehely italok segíthetnek a fogyásban, ők nem egy mágikus fogyás formula. A testsúlycsökkenéshez kevesebb kalóriát kell fogyasztania, mint a testénél. Továbbra is gyakorolni kell, követnie kell az érzékeny, egészséges táplálkozási irányelveket, mint pl. Rengeteg gyümölcsöt, zöldséget, teljes kiőrlésű gabonát és sovány fehérjét fogyasztani, és akkor is maradjon vele, ha hátrányai vannak. Ha segítségre van szüksége, forduljon orvosához vagy egy képzett táplálékkutatóhoz.